Къмпинг Веселие

Къмпинг Веселие

Карта

 

Къмпинг Веселие е едно от най-атрактивните места за почивка и релакс по българското Черноморие. Плажът в къмпинга е особено популярен сред нудистите и те са най-вече редовните му посетители. Веселие е разположен на 5 км. южно от град Созопол и в непосредствена близост до къмпинг Смокиня.

На плаж Веселие има изградени ресторант и бар, където да похапнете риба и да се освежите със студена напитка в горещото време. В къмпинга има възможност да се настаните на палатка или в каравана, а също така можете да наемете и бунгало. Доста хора обаче предпочитат да се разделят за кратко с удобствата, с които сме свикнали и да се почувстват по-близо до природата, оставайки няколко дни под открито небе и прекарвайки нощите край огъня в компанията на своите близки и приятели. 

В обозначените зони плажът на къмпинг Веселие е охраняем. Там са и поставени платени чадъри и шезлонги, но има свободна зона, където да се настаните и поставите собствен чадър. Водата е чиста и приятна за къпане, като морското дъно е полегато. Плажната ивица се поддържа в добро състояние и е чиста. Покрита е с мек златист пясък, който няма камъни. 

До къмпинг Веселие можете да стигнете лесно с кола. Има изграден платен паркинг, за да оставите автомобила си. 

Ако сте решили това лято да посетите Веселие, не пропускайте да отскочите и до местните забележителности, сред които се нареждат Беглик Таш, Поморийското езеро, нос Емине и река Ропотамо. Ако ли пък ви се иска да отседнете в по-голям и оживен курорт, където се предлага разнообразие от атракции, такива места са Созопол, Приморско и Китен. Нощувките там са на изгодни цени, а обектите са настаняване варират от частни квартири до луксозни хотели.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Созопол, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved