Къмпинг Смокиня

Къмпинг Смокиня

Карта

 

Ако мечтаете за тихо и спокойно местенце на Българското Черноморие, но не искате да се смесвате с тълпите от хора в известните летни курорти, то тогава плажът на къмпинг Смокиня сигурно ще ви хареса.  Къмпингът се простира на 3.5 км. южно от град Созопол, а в близост са разположени и къмпингите Каваците и Веселие. Районът е защитена зона, тъй като влиза в рамките на резерват Пясъчна лилия. 

Посетите ли веднъж Смокиня ще останете очаровани от това място. Пясъкът е чист и фин, а водата бистра и плитка. Там няма да се притеснявате да пускате децата си да играят в морето и да се къпят, но разбира се като не ги изпускате от поглед. Хубавото е, че плажът се охранява през деня и спасители следят за безопасността на летуващите. 

Плажната ивица е дълга и просторна и ще се наслаждавате на истинско спокойствие и тишина. В къмпинга са изградени няколко заведения, където да хапнете или да си поръчате студено питие, докато събирате тен и се излежавате мързеливо на мека възглавница. 

Смокиня е примамлива дестинация за любителите на водните спортове и особено за гмуркачите. Морското дъно крие уникални красоти, които не един и двама гмуркачи желаят да опознаят. В района се предлага отсядане в каравани или бунгала, така че ако мястото ви хареса можете да останете и за по-дълго време. Ако ли пък разполагате със собствена каравана или искате да спите на палатка, също сте добре дошли. Няколко дни сред природата ще ви се отразят изключително добре и ще ви разтоварят от забързаното ежедневие в големия град.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Созопол, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved