Ривиера

Ривиера

Карта

 

Ривиера“ е ваканционен комплекс от затворен тип, отстоящ на 14 км североизточно от град Варна, непосредствено преди Златни пясъци. Разположен е сред разкошен парк с площ от 12 хектара (120 дка) и се състои от няколко хотела с различна концепция и категория, които се намират на самия плаж и са сред най-скъпите и луксозни места за настаняване на Българското черноморие. 

Това е един прекрасен курорт, чието име събужда във въображението представата за романтика, комфорт, почивка и уют. Курортът разполага с великолепен плаж – широк и удобен с мек, пухкав, златист пясък и чиста морска вода. Създадени са условия и за балнеолечение. Освен за незабравима ваканция и почивка Ривиера е предпочитан курорт за Бизнес срещи и конференции.

До 1989 г. комплексът е правителствена резиденция със строго ограничен достъп, като там са отсядали министър-председателят на НРБ, заместник-председателите на Министерския съвет, министри, зам.-министри, както и високoпоставени чуждестранни гости на БКП.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Варна-черноморие, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved