Отманли

Отманли

Карта

 

На 15км. южно от Бургас и 19 километра северно от Созопол се намира парк Росенец, познат още като Отманли. Парка разполага с няколко места за плажуване, нощуване, както и места обособени за пикник. 

Плажът е заобиколен от зеленина, а гледката към остров „Света Анастасия” му придава уникалност. За радост и спокойствие на плажуващите там, плажът не е пренаселен и е чист и спокоен. Пясъкът е много ситен и на места примесен с пръст и глина. Поради тази причина, често водата е мътна при вълнение. Това е място, където могат да се видят както луксозни вили, така и изоставени бунгала.

Подходящ е за хора, които желаят да се отърсят от шума и забързаността на града. Разполага със заведение, което предлага вкусна храна и невероятна атмосфера, несравнима с никое друго място в Бургас.  

След плаж, може да се насладите на прохладата на парка, където има няколко беседки,  барбекю зона и спортни игрища, които го правят подходящ за семейни излети и пикник.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Бургас-черноморие, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved