Оазис

Оазис

Карта

 

Плажът на комплекс Оазис е един от най-модерните и съвременни плажове в България. Той се намира в село Лозенец на 60 км. от Бургас и 450 км. от София и е част от заливът наречен Лазурно море. Районът е изключително чист, тих и спокоен, а съвсем близо са известните летни курорти Царево и Приморско. Местоположението на това кътче е уникално, тъй като е комбинация от красиво море, просторен плаж (на широчина достига 40м., а на дължина 500 м.) и дивата природата на Странджа планина. Голяма част от районът, където се шири плаж Оазис е със статут на резерват и се характеризира с наличието на интересни представители на флората и фауната.

Плаж Оазис е наистина добре устроен плаж, където има всички удобства, за да се чувствате доволни и щастливи. Пясъкът е мек и чист и се поддържа ежедневно. Има спасители, които се грижат за реда и безопасността на плажуващите. Преди време плажът е бил част от много красив и спретнат къмпинг. Сега мястото изглежда повече като място за почивка на по-платежоспособни туристи.

На Оазис ще намерите още сърф училище, няколко плажни бара, плувен басейн, спортни съоръжения и плажни забавления за децата. Ако сте почитатели на водните спортове ще намерите чудесни предпоставки за практикуването им, както и инструктори, които да ви напътстват. Към плаж Оазис се причислява голям комплекс с хотелска част, луксозен ресторант и спа център.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Царево, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved