Елените

Елените

Карта

 

Ваканционното селище Елените се намира на южните склонове на Стара планина при срещата ѝ с Черно море, в област Бургас. С него започва и Южното Черноморие. Отдалечено е североизточно на 4,03 км от Свети Влас и на 8,15 км от курорта Слънчев бряг, като е разположено в живописен залив.

Ваканционен комплекс Елените е проектиран като парк. Строителството на ваканционното селище започва през 1985 г. В комплекса са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели.

Курортът има собствен плаж, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове. В близост се намира къмпинг Свети Влас, където има възможност за настаняване в бунгала и на палатки.

Туристите могат да се наслаждават на абсолютно всичко по време на престоя си в Елените – освежаващите разходки из алеите, потънали в зеленина, къпането в кристалните води на морето, слънчеви бани на ситния златист пясък, риболов и разбира се развлекателните барове и дискотеки. Всичко това е гаранция за незабравима и вълнуваща ваканция.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Несебър, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved