Добринище

Добринище

Карта

 

Все още обаче в България има и такива кътчета, които са останали незасегнати от масовата строителна дейност, каквато наблюдаваме в курорти като Девин, Хисаря и Велинград. В същото време тези кътчета не ви лишават от никакви съвременни удобства и не правят престоя ви по-малко релаксиращ, а дори напротив. Там е рай за хората ,които обичат да се усамотяват, искат да избягат от шума и навалицата и не обичат претъпканите курорти. Пълноценната почивка е много важна за по-доброто състояние на човешкия организъм, за да се чувстваме млади, заредени с енергия и за да сме бодри и позитивни. 


Едно такова спокойно място е Добринище. Добринище е китно и живописно селце, разположено в подножието на Пирин, на 160 км. от София и в близост до град Банско. То ще ви омае с красивата си природа, тишината и вълшебните минерални извори. В селцето има изградена добра курортна база, представена предимно от къщи за гости и семейни хотели. В района около Добринище има общо 16 термални извора с чудодейна вода. 

Водата е бистра, няма мирис, подходяща за пиене и е с общ дебит 18 л./сек. Прилага се за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, стомашно-чревни заболявания и др. Освен това термалната вода широко се използва за извършването на масажи, вземане на горещи бани и душове, различните видове Спа процедури и т.н. 

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Благоевград СПА курорти, СПА курорти, Югозападен СПА курорти

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved