Панорама ”Плевенска епопея 1877 г.” – Плевен
Панорама ”Плевенска епопея 1877 г.” – Плевен
September 26th, 2016
Мавзолей – параклис ”Св.Георги Победоносец” – Плевен
Мавзолей – параклис ”Св.Георги Победоносец” – Плевен
September 26th, 2016
Регионален исторически музей – Плевен
Регионален исторически музей – Плевен
September 26th, 2016
Купените – Реселешки кукли
Купените – Реселешки кукли
March 23rd, 2016
Водопад Скока
Водопад Скока
March 16th, 2016
 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved