Къмпинг Златна рибка

Къмпинг Златна рибка

Карта

 

Къмпинг Златна рибка е приятно място за почивка и отмора на Южното Черноморие. Намира се на 2 км. западно от град Созопол и на 30 км. южно от Бургас. В къмпинга има възможност за настаняване в бунгала или пък ако желаете можете да останете там в собствена каравана, както и да спите на палатка. Къмпингът има стратегическо местоположение, тъй като се намира в близост до най-известните летни курорти и до атрактивни забележителности като остров Свети Иван и Беглик Таш.  Златна рибка разполага с всякакви удобства за своите гости – ресторант, душове, интернет, магазин за хранителни стоки, център за масажи, забавления за децата, както и охраняем плаж и възможност за практикуване на разични видове водни спортове.


Плажът е чист, просторен и покрит с мек златист пясък. Водата е бистра и приятна за къпане, особено след като дълго време сте били под парещите лъчи на слънцето. От Златна рибка се открива чудесна гледка към Черноморец и Созопол, а дърветата в самия къмпинг осигуряват допълнително хлад и прохлада в топлите летни дни. 

Голяма част от плажната ивица е заета от чадъри, които трябва да платите, за да ползвате, но има и част, където да поставите собствени чадър и хавлия безплатно. На плажа има опъната и волейболна мрежа, така че ако сте по-голяма компания можете да изиграете една игра на волейбол.
Околностите на къмпинг Златна рибка предразполагат към безкрайни емоции и приятни моменти сред природата и обикаляне на исторически забележителности. 

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Созопол, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved