Обзор

Обзор

Карта

 

Обзор е град в Югоизточна България, в близост до град Бяла.

Обзор има най-дългата плажна ивица в България – 14 км, широка между 20 и 60 метра. През последните години Обзор придобива все по голяма популярност сред идващите у нас чужденци. Градът се развива доста динамично, като там бяха построени редица луксозни хотели, предлагащи всички удобства на своите посетители. Плажната ивица е широка и просторна. Има място за много посетители. Мястото е чисто и се предлагат редица плажни атракциони. Имайте предвид, че водата в района е доста дълбока и това крие своите рискове.

 

Посетителите на града имат невероятното удоволствие да се наслаждават на усещането за спокойствие и пълноценна почивка, а в съчетание със свежия въздух, красивите гледки и зеленината, от която е заобиколен плажът, правят курорта уникално място за туризъм. В районът виреят дъбови и букови гори, а миризмата на цъфналите липи може да се усети в целия град, дори и на плажа. Това действа особено успокояващо и релаксиращо и подсилва чувството за близост с природата. 

На плажа в Обзор се предлагат всякакви удобства за гостите. Могат да се вземат чадъри и шезлонги под наем, но има и свободна зона, където да се настаните със собствени плажни принадлежности. Също така по алеята са построени много заведения и ресторанти, които да посещавате както през деня, така и през нощта. Не липсва и възможност за практикуване на водни спортове като каране на водно колело, разходка с лодка, каране на сърф,гмуркане, както и да играете плажен волейбол и футбол.

Освен за летуване плажът в Обзор се използва и за сцена на български и чуждестранни изпълнители, които изнасят своите концерти или вземат участие в музикални фестивали. Близостта на Обзор с някои от големите и шумни курорти у нас като Бургас, Слънчев бряг и Несебър играят също голяма роля за неговата популярност.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Несебър, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved