Къмпинг “Градина” – Созопол

Къмпинг “Градина” – Созопол

Карта

 

Къмпинг Градина е едно от най-красивите и спокойни места по нашето крайбрежие за къпане и събиране на тен. Комплексът се намира на 30 км. южно от Бургас и на 4 км. от старинния град Созопол. Ежегодно в разгара на летния сезон той е посещаван от български и чуждестранни туристи, които са пленени от очарователното море и мекия климат. Не са малко желаещите да изкарат почивката си на палатка или в каравана, тъй като в къмпинга е просторно и няма голяма навалица по плажа. Природата е много красива и всеки би харесал да прекара няколко дни под открито небе на това място. 

За популярността на Градина голямо влияние оказва и близостта с едни от най-древните и уникални места в България – курортите Созопол и Несебър. Друго чудесно място за почивка през летните месеци в непосредствена близост до къмпинга е курорт Черноморец – известен с красивите си брегове и уютни хотели.

На разположение на туристите комплекс Градина предлага апартаменти, които са изградени сред много зеленина и предоставят различни удобства като басейни, бар, ресторант и хранителен магазин. Можете да изберете да отседнете в напълно обзаведени студиа, едностайни или двустайни апартаменти, които разполагат с кухня, хол, баня и тераса.  По плажната ивица са разположени платени чадъри и шезлонги, но там има достатъчно място, където да се настаните и без да се налага да плащате. Плажът е доста посещаван през лятото, но е достатъчно голям, за да може да побере всичките си посетители, без те да сядат много близо един до друг. 

Любителите на водните спортове няма да останат разочаровани. Те могат да карат сърф, лодка, водно колело или пък да се гмуркат в тамошните черноморски води. Водата е плитка и чиста и е подходяща за деца. Децата могат да бягат и играят на воля, тъй като има достатъчно място. Плажът се охранява от няколко спасители, което е изключително важно за всички туристи, идващи в Градина с децата си.

Информация


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bestbv55/public_html/wp-content/themes/invicta/template-parts/portfolio-entry-detailed.php on line 165
Созопол, Черноморие

Споделяне

 
© 2023 BestPlacesInBulgaria - All Rights Reserved